Refresher

kr. 3.800,00

Kursus Ryd
Varenummer (SKU): refresher Kategori:

Beskrivelse

Kurset er egnet til dem, som ønsker at gå videre mod certificering, idet kurset kan bruges som træning mod eksamen. Selv for dem, som ikke ønsker eller regner med at tage eksamen er gentagelse af kurser inden for Mulligan konceptet klart anbefalet, for at fysioterapeuten kan mestre flere teknikker på højre niveau. Med andre ord, jo mere præcis du er i anvendelsen af teknikker, jo større glæde er det i klinikken. Mere præcision fører til klart bedre resultater med patienterne.

Refresher, er en gentagelse af A, B, eller C. Gentagelse af disse vil forbedre din chance for at bestå CMP eksamen (Certified Mulligan Practitioner).

På grund den naturlige udvikling i metoden, er der nu alt for mange teknikker og detaljer som skal indlæres, inden man kan opnå et niveau svarende til akkreditering niveau. Derfor er det en oplagt ide, at gentage kurserne efter en periode for at fange de detaljer som man ikke har med fra de første kurser. Erfaringer viser, at ingen kommer igennem CMP eksamen ved blot at gennemføre rækken en gang. Alle som bestod eksamen i de foregående år har taget mindst A og B som refresher.