Definitioner:
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, og som ved afgivelse af en bestilling til Mulligan.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte ydelser.

“Mulligan.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte ydelser, og om den hjemmeside hvorfra ydelser præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Mulligan.dk oplyses ydelsens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan du udfylde kontaktformularen.

Priser:
Alle angivne priser er ekslusive moms.

Bestilling:
En bestilling er først godkendt når du modtager en ordrebekræftigelse.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af ydelser bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto med det samme. Vælger du at betale via kontooverførsel eller EAN, er bestillingen først godkendt når beløbet er registreret på vores konto eller du har modtaget en ordrebekræftigelse via mail.
Vi tager kun imod dankort som betalingskort. 

Afbud/Ændringer:
Mulligan.dk tilstræber at alle ydelser “kurser” bliver afholdt som planlagt. I tilfælde af aflysning/ændring fra vores side, vil du vælge at få refunderet det fulde indbetalte beløb eller tilbudt nyt tilsvarende kursus.
Hvis du mod forventning er forhindret i at deltage i et bestilt kursus, skal afmelding ske senest 14 dage før kursusdato.
Ved sygdom, se afsnit om Fortrydelsesret.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Mulligan.dk fraskriver sig ansvar for erstatninger relateret til rejse- og hotelomkostninger ved aflysning eller ændring af kursusdato/lokation, samt tabt arbejdsfortjeneste.
Vi tager ligeledes forbehold for Force Majure som medfører at et kursus ikke kan afholdes.
I ovenstående tilfælde refunderes din kursusbetaling.
Vi anbefaler derfor at hoteller og transport bestilles så tæt på kursusdato som muligt.

Fortrydelsesret:
Ved fortrydelse af køb inden for 14 dage fra købsdato, dog senest 14 dage inden kursusdato, vil du få refunderet fuldt beløb eller tilbudt nyt tilsvarende kursus.
Ved fortrydelse af køb inden for 14 dage før kursusdato, refunderes kurset ikke.
Dette forudsætter at du kontakter os via kontaktformularen senest 14 dage inden kursusdatoen.
Afbud/ Sygdom eller fortrydelse inden for 14 dage fra kursusdatoen betragtes som udeblivelse med mindre vi har modtaget afbud per SMS på 2230 2233 senest på kursusdagen og modtaget dokumentation/lægeerklæring ved sygdom senest 7 dage efter afholdelse af kurset, refunderes 50% af kursets pris.
Der er ingen mulighed for fortrydelse eller refusion ved bestilling/betaling med EAN nummer.

Fortrolighedspolitik:
Mulligan.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Mulligan.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Mulligan.dk vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Forbehold for ændringer:
Mulligan.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af Mulligan.dk medfører politianmeldelse.